Kejang kaki

hi mommy's ada x yg rasa nak kejang kaki dari atas pinggul sampai tapak kaki? sy dah 35week. bila bejalan kdg tiba2 rasa kaki nak kejang tp dri atas pinggul smpai tapak kki sbelah kiri je. smpai x boleh begerak terus n smpai sy menangis tahan sakit. dah lah takde org boleh tlg urutkn. sy ngn ank kecil je kat rumah kalau siang

2 Các câu trả lời

Sama La sis.. Saya pun selalu kejang kaki.. Rasa mau menangis pun ada😇 rajin2 minum susu sis..

Hi mommy. Kalau sy selalu jd kalau sejuk. So bila jadi tu, terus selimut kan kaki.