risau

Hi mommy2.. Sya first baby, skg da masuk 23weeks selera makan sangat kuat... Risau sbb suka makan manis dan makan nasi banyak2.. Ada mommy y perna mengalami tak?

2 Các câu trả lời

Hehehe paham tu sis, biase lah tu, cuma kalau boleh kawal ye kang overweight nurse marah pulak, risiko kene kencing manis @ darah tinggi, sy pon usaha jaga makan sbb berat bertambah, kene minum air gula utk kali ke 2, utk pastikan xde kencing manis

Sama la, tp sy mkn je 🤣