Hai ibu2..sy da masuk 28mgu..skrg ni kurang selera nak makan nasi..sy risau berat turun je..

5 Các câu trả lời

Makan nasi 1 kali sehari ja... Pagi @ petang... Yg lain makan roti, buah, minum susu utk ibu. Dah banyak kena makan. Jadi kenyang. 2 minggu lepas turun 1.1kg...nurse tanya lah kenapa? Jawab ja. Hanya boleh makan nasi 1 kali jah sehari. Dah tu kn mkn buah, minum susu. Auto perut rasa penuh. X boleh nk masuk dah.... Nurse ia kan jer. Kn lah ulag alik 2 mgu sekali. Ni dah naik cantik balik. Hb pulak turun ish Macam2 dugaan bila dah hampir due...

try mkn menu lain pula mana tw ok.. just try n error..mg dpmudahkan segalanya aamiin

8mo trước

terima kasih..sy cuba makan selain nasi..

Selera saya pulak membuak buak. Nk makan lebih lebih xboleh sebab ada gdm🥲

8mo trước

Betul. Makan nasi sepinggan terus naik berat🥲

sy masuk 31 minggu jadi tak selera nk mkn🥲 sedih nye rase

8mo trước

perubahan hormon kot kita ni..xpe la cuba cari mknn yang tinggi kalori je

tak selera makan nasi tukar karbo lain je puan