susu

mommy2...susu Enfamama A+ tidak terlalu manis kah ?? susu ini low fat kh ?? sapa yang pernah minum susu masa mengandung ?

2 Các câu trả lời

Nurse saya x suggest susu maternity. Mmg banyak kandungan gula. Better ambil susu tepung mcm fernleaf, everyday, nespray. Or ambil susu mcm HL, Dutch Lady. Pilih yang low fat / fresh milk. Kalau yang full cream tkot kencing manis jugak.

Sy xley telan enfamama tu.. Cirit birit huhuu..

5y trước

Enta lerr. Tp sy mnum yg anmum ok plak.. Mybe bdn sy x sesuai mnum Susu tu