Keliru Dengan Air ketuban

mommy²..I dh masuk 38mggu skrg ni.tepat² 38mggu 1hari hari ni.I bangun jam 4pg td sebab Rasa Sakit belakang.i bangun kan suami suruh dia urut.i dduk mencangkung ke depan.macam Budak baru tahu duduk.selang berapa minit suami dah urut tu,tiba² ada cecair jernih+Keputihan keluar tak sengaja.ciri I punya mcm ni.rasa panas.sedikit tapi seluar basah gak.hingga trpaksa tukar.i tak ada sakit di bahagian perut.cuma sakit belakang jer.duduk lama² ni dah ok dah.x sakit sgt.I cari info kat goggle nak tahu tu air ketuban ke tak,but still confuse.? Boleh bagitahu apa saya perlu buat? I suggest nak pg jumpa doktor hari ini kalau air cam Tu kluar lg.sbb ada org ckp air ketuban ada yg kluar bnyak ada yg kluar sedikit demi sedikit.bahkan ada yg Kluar tanpa kontraksi.Tolong ye mommy yg berpengelaman.? I hamil ank pertama.

2 Các câu trả lời

Sakit belakang+ air keluar pun tanda2 nak bersalin. P hsptl. Bawa sedia bag hsptl. Takut bila check dah ada bukaan.

Tu ketuban dah sis . Pi hospital yaa takut dah ada bukaan

4y trước

Ye.😅