Benda halus

Salam semua, Siapa ada pengalaman dan apa tindakan kita, bila anak kita boleh nampak 'benda halus'... Anak perempuan sy ,umur 7tahun.. Dia bagitau dia nampak ' benda' tu berdiri kat tangga ...dah 3x nampak kat tempat yang sama. Menyerupai perempuan,berbaju putih, rambut panjang ...saya tanya x tengok ke muka dia...kot makcik tinggal kat bawah tu ke ,sy duk uma jenis apartment..dia kata x nampak muka sebabnya benda tu menunduk.. Terima kasih atas respon#mommybuntu

1 Trả lời

srh ank kerapkan baca alquran.. ataupun sis sdri boleh psg ayat2 ruqyah n buat solat hajat