due bulan 9

mommy2 yang due bulan 9 semua mcm mana? ok ke semua? dah pack semua ke barang? nevesss kee?🤣 ada yang dah beranak ke🤔 due 27.9 hadir🙋🏼‍♀️

43 Các câu trả lời

sy due 11 sept ni. x sabar nk tgu baby keluar. tapi biarlah cukup bulan 36 mggu ke atas. hehe.... dah tak laratt sgt dah. baby active, bila gerak2 tendang2 mmg sakit semua.. dah tak larat nk gi kerja, dah la jarak ke tempat keja dlm 45 minit drive. pastu ofis tgkat 3 😂😂 Ya Allah...semputtt... pastu sebelum gi kerje, kene hantar anak g playschool umur 2 tahun. pluaschool tu plak tgkat 2. pastu krje pun dah x focus, layan sakit perut, senak perut, baby mengeras, baby kicking, sakit ulu hati, sakit ari2.. hari2 rutin mcm tu..tak larat betulllll. rase mcm nk amek MC sampai bersalin 😜

SET COMBO KUDAP KUDAPAN BERPANTANG harga ada pada setiap gambar 👇👇👇 KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu diet taw.. 👍😘 ALL BY POS BAWANG PUTIH CRISPY SERUNDING HALIA MIX IKAN BILIS BLACKPAPER PERIA CRISPY BAWANG GORENG ROSE SAMBAL GARING LETOPSS (tidak trmsuk combo pantang) "jom cube try satu pasti nak lagi" 'SET COMBO PON ADA' POS SELURUH NEGERI SEMENANJUNG DAN SABAH SERAWAK JUGK😍👍 berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/kudapkudapanpantangreenacombo

SET COMBO KUDAP KUDAPAN BERPANTANG KUDap kudapan berpantang healty food boleh juga makan sebagai menu diet taw.. 👍😘 ALL BY POS BAWANG PUTIH CRISPY SERUNDING HALIA MIX IKAN BILIS BLACKPAPER PERIA CRISPY BAWANG GORENG ROSE SAMBAL GARING LETOPSS (tidak trmsuk combo) "jom cube try satu pasti nak lagi" 'SET COMBO PON ADA' POS SELURUH NEGERI SEMENANJUNG DAN SABAH SERAWAK JUGK😍👍 berminat wasap www.wasap.my/+60132883019/kudapkudapanpantangreenacombo

saya due 26/9 walaupon anak nk msuk keempat tetap nerves mcm anak pertama.. persediaan bby dlm 80% sikit je lgi nk stanby awal2 tkut terberanak awal, 23/8 ni nk jmpe doc pakar, sbb seblum ni czer, harap dpt vbac .. doakan sy dipermudahkan bersalin normal, sy doakan ibu2 semua, dipermudahkan bersalin dan bersalin smooth je melahirkan bby, .. x sbr dah nk jmpe bby. bdn pon da x larat dah ni hehe..

saya due 15hb 9 tapi gdm on ubat.. dktr xde cakap apa2 kena serah diri awal ke, tgk org semua dh ada tarikh.. tak ada rs apa2, rasa nak cepat baby lahir sebab tekanan dgn nurse KD.. tapi harap2 baby lahir cukup bulan la.. skrg 33w.. dh penat nak pergi KD.. semua x kena huhu eh terluah pula 😁

1mo trước

sya gdm isulin 4 kali sehari ubat 2 pg 2 mlm...

saya due 10/9/2024 ni ... brg keperluan belum pack lagi sbb ada yg belum beli lagi ... Nk neli trus bajet blum ada lagi .. Inshaaallah kalau sempat sblum beranak siap la smuanya ... Doakn² kami suami isteri di murahkn rezeki kali ni baby sihat dan aktif ye .. Tq smua .. smoga urusan kita smua d prmudhkn

1mo trước

Saya pun ada sikit je lagi xbeli sebab mcm bedung, barut, baju guna je dr anak sblmnya. so tak la byk kene beli. Paling penting pump susu. Balik rumah je nnt lepas bsalin mesti kena pump sbb akan bengkak susu. Nasib aritu bersalin anak no5 tak pi jual pump tu. Dah la mahal kalau nak beli lagi..

Saya 8/9 tapi harap baby keluar awal sbb x larat sgt dah nak bawak perut. Pergi KD nurse pun dh bagitau kepala baby dah engange betul betul kat laluan dia cuma senget sikit je. Brg baby mmg dah prepare semua skli bag hosp dah masukkan dlm kereta. 😂

due 15/09 tpi dh slamat melahirkan 27/7.. terberanak awal.. nasib baek 30minggu dh siap smua brang anak mak.. sbb rmai yg tgur ckap prut dh kebwah sngat n rmai ckap sy akan branak awal.. xsia2 siapkan klengkapan awal2..

4t trước

perut kita akan makin trun kebawah.. mula lenguh pinggang tulang punggung.. tu pum tanda2 nk brsalin jgak

Saya due 6/9. Gbs +ve. Nervous bersalin normal ka cesor ni... next week baru nak scan tgk baby engage ka belum. Bag hospital semua dah siap, tinggal bag makanan, toiletries mommy dgn baju nak bawak balik berpantang.

due date 7/9 . gdm on ubat dr & nurse kata nak delivery 38w tepat . kena tunggu 13hb ni checkup dr scan baby besar terus kena paksa bersalin hm takutt yee . doakan saya semuanya 🫰

1mo trước

Semoga dipermudahkan 🤲