Due

Siapa due awal bulan 8 ? dah prepare barang kee tu?

27 Các câu trả lời

Saya due 4.8..tp rsa mcm bersalin awal je..sbb rmah dgn ofis lbih kurg sejam..returns je dah 2 jam..mmg luggage dah siap2 letak dlam kereta

Sy due awl bln 9..takut pulak terberanak awal..huhu.. Sbb sblm nie pregnant.. Ada experience terberanak masa 34 weeks 3days..

Sy due 6/8/2019 brg bby xbeli lg rasa lmbt lg sb ank seblm ni semua induce InsyaAllah sempat beli nnti yg penting

Saya 1/8, barang2 dah beli cuma belum basuh n pack lagi.... Hihihi.. doakan saya sempat settle semua sebelum beranak

sy due 22/8♥️ brg bby dh masuk beg dah ...lampin je baru basuh td😅...brg mommy ada sikit lagi belum ckup😬

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ EDD 5/8.. dh prepare beg baby n mummy sbb risau bersalin awal..

Due date 28/8, dh prepare brg baby, baru basuh baju baby smlm.brg mak dia belum 😂😂😅

Due 8/8. Semua siap dah sebab nak packing balik rumah parents, pantang kat sana 😆

17/8..Belom siap prepare lagi 😅..Tp kadang2 risau jugk trberanak awal..heheh

🙋.31.8 Sudah sediakan ckit2... Hyee sya Amy dri Sarawak.