due bulan 9

mommy2 yang due bulan 9 semua mcm mana? ok ke semua? dah pack semua ke barang? nevesss kee?🤣 ada yang dah beranak ke🤔 due 27.9 hadir🙋🏼‍♀️

43 Các câu trả lời

Saya due 22/9 . Barang hospital dah siap pack 100% tinggl tilam bby lgi belum beli yg lain semua siap , dan sekrg tegah nak kemas2 rmh untuk berpantang nanti ☺️☺️

1mo trước

sy due 21.9 .. blom beli apa apa lg .. anak no 3

due 1/9 persiapan dh lengkap tnggu baby ja bila nk kluar perasan tu bercampur baur walaupun ank no 2 xsabar nk jumpa baby tpi takut jgk hehehe berhrap baby kluar awal sikit dri tarikh due

due 14/9 first baby rasa berdebar² pulak nak jadi ibu.harqp dapat bersalin normal sebab mak tak ada pengalam jaga orang pantang secara cser. tapi lebih mengharap baby keluar secara sihat🥰

1mo trước

Sama la mak saya pun takda pengalaman czer. Sy pun risau takut2 kena czer. Moga kita bersalin normal dan sihat. Amin

Sy due 15/9 hb mkin low kalau pergi kk ade je xkene nurse strict sgguh nak mkn apepun x sng. Rasa cm nak cpt2 je beranak tp dlm mse yg sama tkut plak. Serbe tak kena 😂😂

2mo trước

sama lah sis!! sy gdm, nurse KD risau sungguh bila bsp tinggi sikit.. bila ke kk, nurse dia rilek je dktr pun ckp xde apa... aduu kita dh penat bawa perut dgn nk bersiap lagi.. rasa nk cpt bersalin huwaaa

Saya dh siap pack baranggg semua, agak nerves sbb baru ni follow up dr kata baby dh masuk laluan 🥹 in sha Allah due date 23/9 ni. Moga mommies2 semua bersalinnn 🩶

1mo trước

sy due 21.9 blom beli pape lg

due kita sama 27/9 jugak☺saya beli sikit2 barang n dah siap pack barang smua masuk dalam keta incase emergency tak payah pkir dah 😅 takut ada yg tertinggal nanti hehe

Saya due 9.9 sama birthday mama mertua saya 🥰 .. barang dah siap packing TP jantina Baby belum tahu LG sebab di scan tidak seberapa nampak jantina nya

Saya due date 29/9/24.. barang tak pack lg 😆 Alhamdulillah barang dah ada.. cuma nervous sikit nak bersalin.. teringat tahun 2023 bersalin si sulung tu 😆😆

saya due 4/9, dah siap pack bag hospital. first time mom, rasa nervous tapi excited nak bersalin😆tak sabar nak cuti je sebenarnya. dah penat sgt skrg rasa.

2mo trước

Samala. Rasa malas dah nak pikir pasal kerja. Nak rehat2 tengok tiktok ibu hamil ja. 🤣

saya due 8/9.. alhamdulillah semu brg dh sedia.. tggu baby kluar je... skrg 34weeks.. bby dh bsar 2.6kg.. doc ckp bby bsar.. mybe 38weeks dh serah diri..