baby tidak menyusu

hello mommy2 ,sya mau tnya ,baby sya suda 5 bulan 16 hari ,da 3 hari dia jrng mnyusu ,blh d kata kn kdng smpai 16 jam dia tidak mnyusu ,klu dia suda mnyusu jam pagi ,dia akan mnyusu balik waktu mlm ,klu dlu tiap2 3 jam dia mnyusu ,skrg lngsung tidak mau ,sya suda tukar susu fm dia tpi masih juga sma dot nya pun sya suda tukar masih juga ,sya suda bawa jumpa doc tpi drg xbg sya pndapat ,sya risau sbb baby sya kdng lngsung xmau mnyusu dia sngup tdur dlm kelaparan ,#bantusharing

2 Các câu trả lời

Cuba check gusi. Kot nak tumbuh gigi. Cuba bagi teether yang sejuk. ☺️👌

takot dia nk tumbuh gigi