bengkak di celah missV

hi mommy2 .. sy dah 21 hri bersalin.. normal.. jahitan dah ok.. cuma knp ya ade bengkak kt celah Miss V kite tu.. sakit, pedih bila nk berjalan.. sbb apa ya.jd mcm tu? mcm mana nk hilangkan bengkak tu ye mommy2 ? dah basuh guna air suam pun tak jd ape 😔😭

3 Các câu trả lời

bengkak isi bekas tmpt jahit tu ke sis?? mcm saya lps jahitan smue ok dh trcbut ,dye jadi mcm bengkak isi mcm tu .. my mom kate tu isi nk cantum tu yg mcm bengkak sikit.. tapi lps tu ok je baik..

Maaf puan, saya tiada pengalaman mengalami masalah seperti puan, mungkin ada mommy lain yg ada pengalaman seperti puan dpt membantu

sis dah jumpa doc ke,minya advice dr dia? dulu saya tk pernah pulak bengkak. takut jangkitan kuman atau ape2 yg lain je