SAKIT PERUT TAPI TAK MEMBUANG

Hi mommy2, sy 37week 3hari .. saja la nak tnya .. ada tak mommy2 yg rasa nak mmbuang sangat2 tapi masuk2 bilik air tak boleh jugak membuang .. taknak keluar .. dah 2hari mcmni, perut pon jadi tak selesa .. ada apa apa tips untuk senang nak membuang#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing ?

2 Các câu trả lời

mungkin contraction palsu, sbb sy dh mengalaminya tadi. rasa nak berak sangat2 time buat ctg.. rupanya tengah contraction. kalau nurse tak ckp, tak tau lah selama ni sy pg toilet tp tak berak sbb tu contraction. Tp yg kelakarnya, tadi rasa nk berak tp sy teran je tak pg toilet, hampir teberak dlm seluar pulak 😆😆

2y trước

Sy pon td pergi klinik bgtahu dkt doc trus doc bg sy ubat lembutkan najis .. dah makan skrg tgh tggu bila la nak mmbuangnya .. perut rasa xselesa sgt2 geram msok toilet taknak mmbuang2 lg .. haisshh ..btw , selamat mommy tak terberak dlm sluar klau tak naya jugak ni😂😂