Deodorant ape selain mamas choice yg selamat utk awal kehamilan

Mommy2 smue gune deodorant ape selain mamaschoice ni.. #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

8 Các câu trả lời

sy pakai jenama avon je yg feelin fresh glutathione dari ank first sampai ank kedua . Bila pregnant ni celah2 ni mmg cpt hitam tapi pakai yg avon langsung xhitam dh lama pakai ni ketiak still cerah xpayah dh nk guna produk untuk cerahkan ketiak 🤭 pakai yg ni mmg tahan laa sampai ke mlm walau berpeluh ketiak tak busuk 🙈

3mo trước

owhh k k. ten q

sy pakai smelly no more je sejak tahu preggy, x ada chemical, badan pon x berbau even seharian berpeluh… lepastu yg paling penting mesra poket, sy rasa sy beli 2 tahun sekli kot 🤭

saya masa preggy and before pun saya mmg pakai nivea men punya. sebab jenis peluh kuat and nak elak bau badan😁

Saya tak suka mamas choice tu.. ketiak still bau la bagi saya Saya lagi suka smelly no more

3mo trước

Yang spray tu saya bawa bekal ke hospital 🫣

sy pakai smelly no more. dr zaman belajar sampai sekarang

The Body Shop - Aloe Caring Roll On

Vaseline deodorant dry serum

2mo trước

Yg ultra white x sure tp mase baca artikel vaseline antara yg safe utk 🤰

Dr. Mist