berat naik mendadak

Hi mommy2 semua..ada x yg berat badan naik mendadak masa mengandung & nurse bagitahu ada kemungkinan kencing manis? Tgh tggu nurse call ni utk result..huhuhu

2 Các câu trả lời

Saya... dr 40 kg naik 44 shari sblm besalin 73kg... sampaikn kene minum air gula 3 kali.. nurse bising jugak tp alhamdullilah semua normal.. sampai besalin.. selera makan je xdapat dikawal...cuma klu berat naik overweight kerap kne g klinik, smgu 2 3 kly hihi

Saya pun mcm tu dulu masa pregnant, sampai kena minum air gula 2kali. Tapi takda kencing manis pun. Sbb saya kuat makan & makan malam tu yg berat naik 😂