Pendapat

Hi mommy² semua.. Nak tanya, klu preggy 37minggu 4hari bagaimana cara utk bersalin dgn cepat dan mudah? Sbb dah sakit² nak bangun dan bergerak tapi belum ada tanda darah.. Cuma lendir jernih aje.. ?

6 Các câu trả lời

Same la 37w4d... Msih xde tnde2 jgk... Tp chekup, misi ckp kple bby dh msuk btul dh.. Cume xde tnda2 lgi... Tgh bykkn bejalan byk jgk ni.. Mntk2 mudh la nnt...

Minum air hjg rambut sis smbil selawat....mn tau blh bersalin awal... N jgn lupa baca doa nabi yunus tau sis n bykkn berjln bg cpt bukaan jln...

Banyakkan berjalan,saya dekat due masih xde rasa sakit ape2.Suami ajak pusing 1 tasik Shah alam.. esok nye terus bersalin 😁

5y trước

39weeks

Sy dah 38w rasa sakit yg sama tp xda tanda2 lg. Menunggu dgn sabar je la ni

5y trước

gugup nye la ya allah

saya 37w5d pun masih belum ada tanda tanda nak bersalin juga..

mngeras yg kerap..