Lendir+darah

Hi mommy! Nak tanya pendapat .. Due 10/9 . Harini ada keluar lendir campur darah ,pastu ada rasa sakit pinggang cuma tak kuat. Tu tanda nak bersalin ke? Better terus ke hospital atau tunggu dulu.sebab esok ada check up kat kk . Maaf bertanya. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Salah 1 tanda gk, boleh je nk g hospital...kdg2 klu g check up kt KK dorg akn tanya knp x g hospital terus...klu boleh bertahan lg n xpecah air ketuban boleh je tunggu smp check up esok,nnt nurse akn inform dktr utk check jln