Hai mommy2 sekalian, normal ke kalau sakit bahagian tangan seperti kembang.

Hello mommy2 sekalian, nak tanya kalau prgnt trmester ke3 ni memang ada ke tangan atau tunjuk jari sakit ( kembang ). Ada mommy2 jenis yg macamni ke, boleh shre pengelaman & mcm mana nak mengatasi sakit tersebut. Ada juga yg mengatakan after lahirkan baby sakit tu pandai hilang sendiri. ?? Agaknya normal ke???

1 Trả lời

Normal sis..sya dah 32w...jari2 tangan dgn kaki semua rasa kembang2 tapi tak sakit..maklumlah badan kita mengembang so semua jadi kembang😅..klu kaki bengkak pun sama doktor ckp ni semua akan hilang lepas kita bsalin

4y trước

Oh yeke🥺 thank u so much sis❤️