ibu buntu

Hi, mommy2 owesome, saya nak bertanya, anak saya sudah 9 bulan 23 hari dah hampir ke 10 bulan tidak lama lagi, tetapi dia masih tidak boleh merangkak, dia seolah2 malas lagi selesa meniarap dgn laju. Akan tetapi d8a boleh berdiri sendiri tanpa berjalan dan memanjat kerusi n meja.

ibu buntu
1 Trả lời

Ank prtama sy dlu..dia skip tau merangkak ni...dr meniarap..pastu mengesot...lps tu trs jln....mmg xde merangkak😊

4y trước

Owhh jadi normal la ya mommy, hopefully anak sy macam anak mommy juga terus berjalan. 😁