???

Hi mommy2, normal ke slalu rasa mengantuk wlaupun rasa mcm dh bnyk tido ?asyk nk baring..mata asyk layu, Time ngah keja pn layan Mata nk ?

26 Các câu trả lời

Kannn tido lah cmne pun, msti rsa ngantuk gk.. hehe rsa nk melekat je ngn tilam n bantal.. tp krje umah melambak weiii.. klau xbngun sape lak lah yg nk wt.. huhu sye pnah trlelap smbil tgh basuh pggan.. 😂😂 mmg rsa letih sgt.. tp kita thu limit kita kan.. klau dah gituh baik lah g tido je.. haha ank2 lain brperang kt luar, lantak lah jnji mama dpt rest.. tp dorg pham, klau sye kta nk rest, bby penat.. dorg xkcau.. yg kcik jelah umo 3tahun asek ajk main dktor2 ngn dia.. sye msti pilih jd pesakit, terbaring je.. 🤣🤣🤭

Normal sis. Saya harini balik je kerja lepas solat maghrib terus tido tak sedar apa dh. Sedar sedar dh lewat malam dgn rumah tak berkemas lg. Ya Allah 😂😂😂

Sama mcm sya awl ngndung aritu keja nk tido ja, keja umh smua somi tlong buat, tak daya dh nk buat 😃 mujur la ank² smua dh bsar, byk mmbantu jugak kt rumah

Normal sis.... Sbb sy tgh alami skrg. Cth : dh tdo jam10pg bgn jam 12lbih gtu..pastu bgn tu just g mkn..rht2 kjp..pastu akan tdo smula😂

5y trước

Waa nak tgu hari bslin dah.. Semoga smuanya dipermudahkan nanti.. Xpaa sis..tdr aja slagi blm bsalin hehe..nanti dah ada bby masa tdr sdh jd terhad😂

Normal sis. Hehehe. Sy pun banyak tido,nasib baik suami jenis faham. Nanti dah bersalin ada baby kurang tido kot jaga baby. Hehehehe

5y trước

Tau tkpe sis, hehehe nt mna bleh nk tido mcmni 😂tp skrg mmg pnat dia 2x ganda rasanya 🤭

Sama macam saya..Sampai anak yang umur 6 tahun pun cakap "mama asyik tido je" 😂😂..

normal sis . i nih kalau boleh 24 jam nak tidur saja , hahhaha , semua malas nak buat

Normal sis... Sy pun mcm Tu jga.. tapii bila da baring je... Bkn nya ttdur pun hahaha

5y trước

Ye sis..rasa mcm syok nk baring ja 😅

Sama lah kita ni,kuat tdo...berat badan sye pula turun..dah 16 week..😀

Normal sis, masa mengandung ni masyaAllah mata tak larat buka! Hahaha