pecah ketuban

Mommy2, nk tnya sy td dh pech air ketuban, skrg 37w4d, pastu g hosp sbb byk air kluar tp bukaan bru 1cm nurse tr cek pastu kna bgi kluar balik.. nurse ckp klau kt rumh full lg 1 pad dtg balik kt hosp. Ada kemgkinn x sy bkl melahirkn hri ni ? Takut kna bedah

3 Các câu trả lời

Apa-apa kena bersedia ye puan. Sebab kalau pecah air ketuban, sekejap je rasanya bukaan makin cepat. Tak silap saya lah. Sebab masa saya dulu walaupun induce, sebelum pecah air ketuban cuma 2cm, lepas tu 4cm.

4y trước

Tak jugak sis. Saya pecah ketuban 19jam baru bersalin 😂 tu pon kena emergency czer sbb fetal dah distress. Alhamdulillah lahir anak prem saya 35minggu