Sakit kepala

Mommy2 nak tanya saya nk msuk 15week dh tapi hari ini skit kepala sgt2..selpas cuci gigi..baring sakit duduk pon sakit diri pon sakit...aduhhh....help mommy2 ku

1 Trả lời

Sya pun sma.. skrg baru 10w..dr 7w tu mmg sakit kpala truk.. lepas mandi basahkan kpala lagi la mlampau2 sakit.. angin konon sis.. cuba letak minyak angin d dahi dan tengkuk..

5y trước

Ok.. ur wlcme.. sma mrtua sya pesan jgk ary tu, jgn mndi lpas maghrib.. sblum msuk wktu mlm mmg mandi la awal2.. hehe.. smoga smbuh