Ingin tahu

Hi mommy2 dan selamat ptg . Nak tnye lau 3bulan prut besar mana erk ? Dah nampak ke blm ? Trtme yg jns bdn bsr .

22 Các câu trả lời

sy almost nk msk 4bln..tp masih confius.. cm sama je perut ni.. hahah 😂

5y trước

kannn x sabar nk tgk perut ni besar.. 😂

Saya pon 14w.. da nampak perut sikit.. saya 163cm berat 60kg.. 🤗

Depends jugak sis ada yg 3 bulan pun still kecik lagi perut nya

Sy nk msuk 3bln tp dh nmpk dh. Org ckp cm 5bln. Huhu. Chubby sm kot..

5y trước

Kita sama.. 😂

Sy 4 bulan da nampak sis..siap ade yg tanye kembar ke 😔

Depend sygku..to bla dh nmpk germ ja nk tgk ari²😘

sy 10w . org tegur perut besar . mcm bawak kembar

Sy dah.. Semua ingt kembar

Blm nmpak lg

Lain lain juga ikut individu. Ada yang badan besar 3 months dah obvious, ada juga yang tak. Don't worry appearance luaran ya, kalau checkup baby sihat semua heartbeat okay, then it should be good.