anak masih kecil xpi mengandung lg

Mommy2 ad ke yg tgh pregnant skrg xpi ank masih kecil lg,bawah 12bulan..sy mngandung xpi ank bru 8bulan..hurmmm..down jgk mse first time thu tu...xpi lme2 redha sbb Allah nk bg rzeki awal kot..huhu

5 Các câu trả lời

Ok je sebenarnya.. Nanti anak dah keluar, baby yg sekarang tu umur dah dkt setahun stengah. Nanti puan sendri akan automatik adjust jg keadaan masa tu. Don't worry. Just follow the flow.

Saya pernah.. mahu twin, dpt kembar tahun pun alhamdulillah.. tgk anak skrg membesar ada juga kwnnya bermain, belajar, bergaduh..

4y trước

Allahu.,.lgi pnt..komen sis buat sy smangat sikit..bkn ap takot g kk nnti nk bukk buku pink kne bebel😓😓

Kalau takda masalah dengan previous pregnancy takpe kot. Lagi pun dah termengadung, terus kan je. Pikir positif selalu ye

Saya pernah. Fikir positiv. Lepas dah bersalin nnt, buat family planning ye.

Sy... Skg tgh tnggu bslin ank kedua.. 😅 😅

4y trước

Woww...tahniah sis