Bayi blm merangkak

Bayi Sya sudah masuk 7bln 12hr xpi blm merangkak. Blh meniarap xpi xblh pusing balik. Lps meniarap kat tmpt yg sama je. X gerak langsung. Tu biasa ke?

6 Các câu trả lời

normal.. anak sy 6 bulan baru tegak duduk. 7bulan ngesot, nak masuk 8 bulan baru pndai angkat bdn nk mrangkak.. sis try assist dy, byk video2 kat ig luar negara yg share mcmmna nk mrangkak.

setiap anak x sama ..jangan risau.. insyaallah perlahan-lahan ajar dia..bermain dengan dia..sbb baby ni cepat belajar ..

Normal ja awak . Tak semua baby sama anak syaa tak berangkak pon terus bediri and jalan...

normal je. ada baby x merangkak tp trus belajar nak berdiri dan berjalan.

Yes, normal.

normal