Hormone Changes

Hi All mommy, just want to confirm info regarding hormones changes. Isteri saya seorang pengguna tangan kanan, setelah dapati dia mengandung dia asyik menggunakan tangan kiri untuk makan/minum/mengambil barang n etc. Tapi dia tak perasan lagi. Boleh saya tahu sebab apa ye?

1 Trả lời

Oh xsure la ncik.sbb ms sy preggy dlu...mcm biasa mkn msih gunakn tgn kanan.. dan tiada apa perubahan.kcuali mood mkn yg berubah... mngkin stiap yg mengandung berbeza kut hormon chngea yg berlaku pd stiap bdn seseorg...or ncik try tnye doc how??

5y trước

Most wlcme 😉✌hev a good day