sunat bayi perempuan

mommy sunat kan tak baby girl mommy. saya rasa tak nak buat tapi mak saya suruh. ada keburukan ke kalau tak buat

31 Các câu trả lời

Baru sy tahu. Awai2 slps bpntg pun bule sunat. Bulan dpn 6buln , sya nk sunatkan jela. Nnti senng jga. Tq yaa

Knp xnk sunatkan. Kan untuk kebersihan baby jugak. Ingat mummy, kita ni sbgi mak jgn pentingkan diri sndiri.

Mesti la kena sunat even perempuan pun. Banyakkan membaca dan search apa kata ustaz kalau tak sunat.

Elok buat... utk kebersihan baby... cmtu jgk kaedah bg bby lelaki kn.. sbb nk jg kebersihan die..

sy sunat kn je baby lepas pantang,elok buat untk kebersihan baby..Bkn banyk pn sunat sikit je

sunat masa lepas habis pantang. cucuk sikit je bg keluar darah skit. berbeza dgn baby boy.

Kena sunat sis utk kebersihan dn kesihatan..lagi pun sekejap je..dan x susah pun jga.

Saya sunatkan tapi lps anak saya 6bulan. Sikit jer. Untuk kebersihaan & kesihatan.

Kalau awk tu islam kna lah sunatkan baby tu...umo 3bulan dh boleh sunat..

elok la sunat.. kami semua yg perempuan mmg disunatkan masa baby