Sunat baby girl

Hi ibu2 , bayi perempuan wajib ke sunat ? Sbb baby saya dh 3 bulan belum lagi sunat . Risau . Wajib ke?

3 Các câu trả lời

Proses sunat anak perempuan sangat2 mudah dan tak sakit sis. Dengan syarat setitis darah sahaja. Jarum kecik akan dikuis sikit dekat clitoris sampai keluar darah sikit. Baby saya buat hari tu tak nangis pun. Lepas tu doktor akan bagi ubat titis untuk dititis dekat situ setiap kali tukar pampers selama dua hari je. 3 bulan boleh lagi sis

Bby sy bsunat sehari sebelum sebulan.. skjp ja proses dia tu sis n skjp ja smbuh xsmpai sehari

wajib sis. sy buat masa ank 4bln lbh. blh call tanya klinik2 kt area sis dlu tanya ada buat ke x.

10mo trước

mcm mana nk jaga tu nanti?