Baby makan..

Hi mommy sumr.. Sy ibu ank satu.. Ank sy baru masuk 6 bulan.. Sy nk tye, kekerapan utk bg ank makan dalam sehari bape kali ye? Nk bg pagi tghari petang malam ke? Or selang seli dgn susu.. Ank sy fully fm..klu botol tu sy tau agk la nk bg timing dia.. Utk makan ni sy x bape tau sgt.. Mintak pendapat ye semua..tq😊#1stimemom #firstbaby #advicepls #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

pagi.tengahari,petang malam kena bg makan.bergantung pada baby. mommy jg boleh cuba izzly food www wasap.my/60129876070/izzy