Bulu dalam mata baby

Hi mommy smua siapa ada pengalaman bulu mata baby ada termasuk dalam mata ?macam mana kita nak buat untuk keluar kan dia eh ? Risauuu jadi apa ii kat mata dia sebab baby baru 40 hari .. tapi buat masa skrang takde pulak dia gosok tanda tak selesa kat mata tu 😭#bantusharing #bantujawab #newmom

8 Các câu trả lời

biarkan aje.dun worry. nanti dia keluar sendiri. jangan cuba2 korek. takut infection mata baby tu nanti

baby saya, saya biarkan je. nnti dia keluar sendiri. sebab kalau nak keluarkan lgi bahaya sis

Biar je.. haritu sy gatal g keluarkn pakai cotton bud.penyudah anak kena sakit mata..

baby sy pun mcm tu sbb tgk dia ok xde merah2 matanya sy biar jer, tau2 keluar sdiri

klu awak bley buang, buang.. klu x bley, bia je..

nanti keluar sendiri ikut taik mata.

biar je. jgn dikorek

nti keluar sndiri