Minum Susu Apa.. Suggestion Pls..

Hi mommy semua...sy tgh preggy 10 weeks. Just nk tnya blh x kalo xmnum susu masa pregnant.. Sbb xblh nk masuk tekak.. Da beli susu similac.. Rasenye xsdp.. 😢. Kalo sy mnum susu kambing je blh x.. Atau minum susu mcm DHL tu ke.. Kalo blh xnk yg jenis susu tepung.. Any suggestion..and lg satu sampai bape weeks kite kene minum susu.. Sbb dgr org ckp jgn mnum susu smpi 9 bln nnti baby besar..

51 Các câu trả lời

minum lah susu kambing... saya amalkan susu kambing je.. sbb susu lain tekak xmo terima..

Tak suka minum susu boleh ambil vitamin ostematrix . 1 tablet = 1 cawan susu

Boleh je sis minum susu kambing. Minum anmum pun bagus, sebab ada folic acid dlm anmum

sy minum susu dlm kotak tu je dutch lady sbb susu tepung mmg tk blh masuk

sy mnum susu kambing lazz sampai bersalin...bersalin 37w2d..baby 2.72kg je...

4y trước

sedap...ada yg perisa strawberry...sy mnum smpai skrg sbb nyusu

sy minum susu coklat farm fresh ja..semua ok x dk masaalah apa pn

saya minum anmum coklat law y asli x boleh nk minum loya

minum Susu HL sedap pun sedap.. sekali dgn folic acid

Susu farm fresh yang warna oren atau Frisomum..

saya minum susu frisomom. okay je hehe