Babybump kecik

Hi mommy’s semuaaa. nak tanyaa kalau babybump 6 bulan still macam 3bulan ni, baby masa lahir nanti akan kurang berat ke? sayaa sedih betul bila orang tengok pasal babybump & siap cakap nanti lahir baby kecik. ni my first baby&orang dah kata itu ini about my baby 🥲🥲

14 Các câu trả lời

Orang akan cakap mcm2. Kita ni sekadar dgr je la takyah nak ambik hati sgt. Baby ni bukan ikut bump besar ke kecik. Dia tgk baka mak ayah tu jenis besar ka jenis halus.

kalau geram dgn yg asyik komen tu, tanya dia balik, awak Dr. yg check saya ke??? haha.. kecik ke besar ke baby bump xyah kesah sgt. yg penting ibu n baby sihat.

perut i dulu kecik juga, doc scan kata baby 1 point something je, tetiba baby keluar 3kg bersalin normal😅😑

jgn percaya