belum rasa gerakan baby

saya dah week 19 day 4 (first pregnancy) tapi belum rasa gerakan baby. jealousnya tgk mothers kat sini share dpt rasa baby kicks.. also, babybump saya kecik je. saya 148cm, 45kg so normal ke nak dkt 5 bulan pun babybump ni still kecik? ada apa apa yang saya perlu buat ke? 🥹 #smallbabybump #babykicks

2 Các câu trả lời

Awak pun kecik normal je tu as long masa checkup nurse kata semua ok. Sbb badan lain lain kann. Kalau rasa denyut bawah pusat tu baby tgh gerak la tu hehe. Jangan stress stress tau mommy. Enjoy your pregnancy journey 😊

kalau masa checkup semuanya normal, then tak perlu buat apa apa. babybump ni ikut badan masing masing, penglaman saya sendiri, masuk 3rd trimester baru lah nampak perut. pastu saya rasa gerakan baby pun 20weeks keatas.

2y trước

thank you buat saya lega🥺