babybump kecil 22 minggu

Saya Hamil 22 minggu. Tapi babybump sy terlalu kecik. Mcm tak pregnant. 😂. Orang pun tanya2 betul ke mengandung ni. Mcm tak jee.

2 Các câu trả lời

saya dulu 8bulan baru betul2 nampak perut. tapi xkisah pun. pada saya, asalkan baby sihat dan ikut perkembangan, dah cukup bagus. lagipun aurat pun terjaga 😊 last2 baby keluar 3.36kg. hehe

4y trước

saya minum fresh milk dgn enfamama je. skrg anak dh stahun pun masih minum susu sbb anak masih menyusu. 😁

Ikut badan masing2.. ada nmpk ada yg tak.