kacip fatimah

mommy semua tolong sayaaa. saya pregnant 5 bulan. tadi terminum kacip fatimah sbb saya teringin. sempat minum 2 teguk pastu baru terfikir boleh minum ke. jadi risau pulak😥 mcm mana ya

1 Trả lời

Allahu..puan .jgn minum ms2 pregnant ni..bhaya tuk kndungan..even teringin skali pun.please jgn..tak elok tuk bby dlm kndungan..tp kalau dh minum better pergi jumpa doc n chck..takut nnti sesuatu memudaratkan berlaku pd bby dlm kndungan..mg dpmudahkan segalanya aamiin

9mo trước

lepas ni nak makan minum apa2 saya kena lebih berjaga2 la😥 terima kasih atas perkongsiannya puan