Minum Pearl Kacip Fatimah

Saya nak tanya semua... Saya sekarang sudah masok 9 bulan... Sy nk minum air pearl kacip fatimah boleh ke?

8 Các câu trả lời

tak pasti tp sy ada baca katanya untuk mmpercpatkan kelahiran ..klo rse nak mnum boleh try tnye nurse dlu 🤗

Kacip fatimah tu bkn ke utk ketatkan bwh tu...awk nk ketatkan kat bwh tu npe sis...nk dkt due dah

saya pernah minum tapi tu taktau tgh pregnant. alhamdulillah baby kuat. tapi act tak elok

IBU MENGANDUNG TAK DIWAJIBKAN UNTUK MINUM PEARL KACIP FATIMAH .. SEBAB TU HERBA .....

awal preggy x boleh.. tp 9bln ok je kalau minum setin..

kalau boleh hold dulu ye puan. x berapa sesuai

Minum minuman yg biasa2 sudah la. Pelik2

tny nurse dlu