Dalam kegelisahan

Hi mommy semua, saya nak tanya, kandungan dh nak masuk 13 minggu tu dikira kandungan yang dah kukuh ke? Sebab saya dah 2 kali gugur, dua2 gugur ni usia 8 minggu. Tak pernah merasa pegang anak sendiri lagi. Kandungan yg terbaru ni je dah sampai 13 minggu. Rasa takut & trauma tu still ada lagi, sebab mommy2 semua tahu lah kan mcm mne perasaan hilang anak walaupun masih dlm kandungan lagi.

1 Trả lời

sy laki bini smpi kandungan 5bln pn masih x konfiden. Sama laa sbb pernah gugur. Kita doa yg baik2 je sis. Keep positive.

4y trước

In sha Allah, sentiasa doa yang baik2 & positive selalu.