Bleeding dah seminggu

Kalo kandungan 7w tetapi ada bleeding dh seminggu... Tapi x keluar ketul2... Merbahaya tak pada kandungan? Sy takut hendak ke hospital sebab dh 2 kali gugur ms tu darah byk keluar. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kena juga pergi hospital kalau sis sygkan kandungan sis. Nanti doktor scan baby masih ada tak & ada heart beat tak. Tak keluar ketul2 takpe. Yg penting kita dpt tahu anak kita masih selamat tak. Nanti doktor boleh bagi ubat kuat rahim. Sbb tu klau dh keluar je darah kena pergi hospital cepat supaya kita dpt slmtkn kandungan kita. Tak boleh biar bleeding smp seminggu takut waktu tu dh terlambat nk mkn ubat kuat rahim utk slmtkn baby cthnya lh.

rjuk doc sis