Pati delima

Hi mommy semua, nak tanya untuk kadungan 12 week, elok ke minum pati delima gulsan tu atau tak elok?

2 Các câu trả lời

kalau awak tanya saya. saya lebih prefer amal jenis real food. saya makan buah terus. buah tu awak xperlu buat jus. just mkn mcm biasa ja. sbb dlm buah pon ada gula tersendiri.

2y trước

sama2 awak❤️

better makan buah delima terus. sbb jus/pati yg dijual ni kebanyakannya ada gula tambahan. jadi kalau makan byk kang sangkut gdm. real buah lg bagus penuh khasiat

2y trước

okay terima kasih awak ♥️♥️