37 weeks ++

Hi mommy semua 🙋‍♀️ nak tanya, sekarang saya 37 minggu..normal ke rasa sakit kat ari2 / celah kangkang bila nak bangun dari duduk or tukar position tidur..risau pulak..

9 Các câu trả lời

saya 33 week da stat rasa smpilh ni 34 week lagi terasa sakit, bila nk bgun seksa sakit dia,, apatah lagi nk menyiring

saya skrg 37weeks 4 day, alami benda yg sama mcm awak tgh alami tu. tapi saya pinggul pon sakit jgak, mcm terkehel.

sama sis sy sakit dari kandungan 7bulan lagi skg dh 37weks lagi kuat sakit nyaa..

Ye sy pun rasa.. Masuk 36 week sakit sikit waktu nak tukar position tido

Sy bru 33w,dah rsa benda tuh.. Org kata normal..

Ye awk. Baby dah turun dkt bawah.

Sy 33week dh rasa..

Normal sis

normal