gerakan baby

Hi mommy semua nak tanya rasa gerakan baby tu mcm mana ya? Saya masuk 19minggu still tak rasa gerakan. Pergi scan baby active betul tp tak rasa pun dia gerak. Btw saya badan berisi and doc kata lemak tebal so takboleh rasa. Ada siapa ada experience tak? #firstbaby

10 Các câu trả lời

saya pun lambat rasa gerakan baby, minggu ni 21week baru rasa masa tgh bareng..Mungkin sbb dia tgh "over aktif"🤣 terasa sngat bukan gerakan halus, terus letak tapak tangan rasa dia tendang/siku xpasti 😅 first pregnancy kan, xpasti gerakan halus dia macam mana..