Adakah anda mengambil sebarang vitamin atau suplemen pranatal?

Jika jawapan anda 'Ya', sila kongsikan vitamin atau suplemen yang anda sedang ambil di ruangan komen!
Nêu ý kiến
Ya
Tidak

626 nhiều câu trả lời

27 Các câu trả lời

dari klinik - bcomplex, vit c, iron + omega, magnesium, folic acid appeton, iodin berapa kali je ambil sbb kena minum dgn air, xboleh minum dgn air kosong sbb rasa buat nak 🤮 haha

Saya amik protein esp, vitamin c, omega, bcomplex acid folic. Alhamdulillah, morning sickness tak teruk sangat

vitamin c, folic acid, iron tablet, B complex.. semua atas nasihat & pemberian klinik kesihatan..

3mo trước

Ha ah skrg dah dpt vitamin 4 skwn dari kk. Tmpt sy pun sama . Bcomplex , fa, iron dgn Vc

obimin, folic acid, prebiotic, vitamin D3, semua diambil atas suggestion doktor pakar

3mo trước

doktor yg saya jumpa tu xkisah saya ambil probiotik apa, so saya beli brand Lacto-5, ikut bajet saya aja 😳

saya minum susu kambing saffron included acid folid . senang smua ada dalam satu minuman

Haaa..terlupa lak. Saya amik ostenutrix untuk keperluan nutrisi kalsium & magnesium saya🤭

3mo trước

Terima kasih sis jawapanya 💛😘

masa sebelum hamil dah amalkan black Mores vitamin B&C pastu asid folik

Saya ambil vitc dgan folic acid. Alhamdulillah tak ada alahan teruk

Saya makn ganilia je. semua lengkap dlm tu

3mo trước

Watson Ada ke?

Jus Mamariam ,Calla Milk ,Blackmore pregnancy