Baby kurang aktif

Hi mommy semua. Nak tanya Ini kali pertama mengandung, saya masih kerja , pekerjaan saya bahagian food&beverage memang kurang duduk, banyak bergerak buat air amek order, dan lately ni baby saya kurang gerak.. dia gerak bila saya tengah tidur je sebab husband yang gtau baby kick kadang2 kuat sampai sy sndri tak rasa .. sekarang dah minggu 25, boleh beri pandangan dan jawapan ? Terima kasih.. #pleasehelp #1stimemom #firstbaby #pregnancy #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

Saya rasa puan kena rest sekejap, sbb kalau kita terlalu penat, baby pun letih, ada makcik saya yg bagitahu,

3y trước

Ya, bila kita penat sangat, baby stressed, jadi kita kena buat kerja, berhenti kejap, pastu sambung balik