sakit pinggang awal kehamilan

hi mommy semua. maaf tanya. normal ke pregnant 6 minggu tapi dah sakit sakit pinggang dan saya juga ada sakit ari ari macam sengugut tapi mild lah. tak kuat sangat rasa. Dan tak ada spotting lagi buat masa ni. risau sikit.

2 Các câu trả lời

Try buat test urine feme. Takut ada jangkitan pundi kencing @kencing kotor..ni bahaya kt baby..sbb sakit pinggang awal sgt..sakit pinggang patut bila kandungan lagi besar..awak selalu minum air tak? Jgn kurang minum air..sbb time mengandung ni kemaluan senang kne infection

sakit tu normal.. dkter kata bby nak ruang..