UPT Samar ke tak?

Hi mommy semua. Jangkaan period sy 4 hari lagi. Sy saja la try test upt sebab rasa mcm xsedap badan. Yg pic num 2 paling latest test upt. Breast pun rasa tegang. Dan paling pelik bila picit puting keluar susu. Mmg normal ke kalau andai kata xpregnant pun susu keluar? Tak byk la dalam 2 titik mcm tu bila picit haha. Walaupun dah anak 1 masih tertanya2🤣 *Nurul*

UPT Samar ke tak?
5 Các câu trả lời

Cuba lagi sis after 1 week. If tekan puting and a da keluar susu tu boleh jadi sebab prolactin high. Hormone. Ada orang yang ada hormone issue, prolactine high, so breast diorang keluarkan susu. Tapi tak pregnant. So, i suggest you test balik after 1 week. InsyaAllah ada rezeki

saya tanak bagi harapan . cuba lagi dlm sminggu klau tak bole sabar 2 3 hari lagi sis try la lagi hari2 buat pun tak kesah . if line tu makin terang sikit in sha Allah mengandung ..

yang pink tu sy nampak samar. yg putih tu mcm 1line. cuba pakai dipp&tell pula nnti. test lepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt akn makin terang

1y trước

la ya ka🙈, alhamdulillah. mean +ve tu awak. kalau g scan skrg mgkin belom nmpk pape. inn shaa allah selagi xde spotting/bleeding kandungan awak baik2 sahaja. continue ja mkn asid folid okay🌻

kalau read dlm masa 10minit yes mmg samar. kalau lebih dri tu dh jadi evap line.

1y trước

sy dah buat test after 6 hari. Alhamdulillah makin terang

mcm 1 line je

1y trước

sy dah test after 6 day line makin terang🤗