tips please

Mommy semua. Boleh bagi tips utk anak pandai berjalan?? Selain dari menggunakan walker??

2 Các câu trả lời

Walker x membantu ank cpat brjln.. Sy dlu bwa ank brjln sambil pegang dua tangan dia.. Smp kat 1 tmpt, sy lpaskn tgn dia, biar dia bdiri sorg.. Lps tu sy pnggil dia suruh jln sdiri, lma2 blh.. Ambil msa lma jg tu, bkn trus dpt jln.. Kna usaha, bg galakn supaya ank x takut..

5y trước

Sy mmg tak pernah bagi anak ddok dlm walker. N mmg saja tak beli,, mmg tahu tak elok. Buai pon anak sy tak pakai.