Memuaskan suami dalam pantang

Hi mommy semua. Ade ke yg melayan suami dlm pantang? Tp bkn guna alat sulit. Maybe guna tgn or mulut.. boleh ke tak sbnrnya? Curious..

2 Các câu trả lời

Boleh je..kang kalau tak buat cm tu kang, takot mengaru pintu kang..hahaha..boleh je ringan2 tp anak letak joh2..awk jgn terlajak buat berat..hehehe..kesian kat dorg gak sbb Ada dgr, kalau dorg tak dapat, dorg akan cm letih lesu, cepat marah..cm tu la sbb air bertakung kan..so cara terbaik, buat ringan2 je masa pantang..

Boleh.. guna dubur ja xboleh..