ADA KESAN TAK ELOK KE UNTUK 9W ?

saya nak tanya soalan ni tapi agak memalukan tapi nak jugak tahu, 😫 ada kesan apa apa ke dekat anak kalau suami puaskan kita? sampai ke klimaks, Tapi suami tak masukkan alat sulit, Tapi guna dengan cara lain (jari) untuk memuaskan kita? 😅 korang fahamkan, sorry 😂

ADA KESAN TAK ELOK KE UNTUK 9W ?GIF
2 Các câu trả lời

Takda kesan pun puan. Selamat je. Kalau seandainya suami masukkan alat sulit n lepas dlm. Puan akan rasa sedikit kontraksi la ya. Dan akan keluar spotting. Tu normal. Tapi kalau perut sakit sgt n spotting tu x berhenti tak normal tau. Perlu ke klinik atau hospital segera. Kalau ada buku pink, jangan lupa bawa.

xde pe puan..xde kesan or gangguan pn pd bb