Puasa

Hi, mommy semua. Ada yg cuba2 untuk puasa x time kuarantin ni? Boleh share x tip2 puasa utk preggy mommy supaya tak lapar / letih. Maybe boleh praktis time puasa akan datang. Especially for 1st time yg puasa time preggy. Tq ?

2 Các câu trả lời

kalau ibu rasa okay, boleh cuba. tapi rujuk article ni dulu. ada informasi dari pakar dan tips sikit https://my.theasianparent.com/selamatkah-berpuasa-ketika-hamil/amp

sahur makan nasi pastu try blend susu dgn kurma n oat... insyaAllah boleh tahan