Pengalaman Bersalin

Hi mommy semua... Ada yang boleh share pengalaman bersalin di hospital shah alam.... Ok x?

1 Trả lời

For me semua okay alhamdulilah. Nurse and doctor dapat semua perempuan. Pukul 9 pagi pergi sebab dah turun darah, bukaan baru 2cm, kena balik dulu, petang dah contraction kuat baru pergi dalam pukul 5. Then air ketuban pecah masa dorang check contraction + nadi baby. Tunggu atas katil sementara nak masuk labour room. Dalam pukul 9 malam kot masuk lr, pukul 1.20 selamat bersalin. Nurse yang sambut sangat supportive, walaupun i banyak songeh mintak itu ini, and banyak kali asyik rasa nak meneran walaupun tak buka 10cm lagi huhu. Don't worry semua okay je, cuma kalau time ramai maybe akan tak dapat katil masa layan contraction.

5y trước

Allhamdulillah tq sis for sharing....