Pengalaman bersalin hospital swasta

Hi mommies semua, dekat sini ada tak yang berpengalaman bersalin di hospital avisena, shah alam. Meh la share pengalaman. Dari segi doktor, nurse dan facility semua ok tak? #firstmom #bantusharing #ingintahu

3 Các câu trả lời

Berdasarkan pengalaman keluarga sy dan kwn2, kalau anak sulung make sure awak dah sakit baru awak warded ok dear… dulu kaklong sy DEMC anak tade masalah pun, tp doc pecahkan ketuban last2 kene czer around 15k jugak… last month kwn sy besalin kpj pn kene pengalaman yg sama sebb air ketuban dipecahkan walhal kwn syg blum sakit contraction kerap2 lg… sy besalin anak sulung kat Columbia Alhamdulillah dpt doc yg prihatin n dia faham kita nak normal, doc sy siap pesan nak besalin swasta makesure ada tanda besalin baru dtg… klau tak ade certain memg suke take advantage

Sye x bsalin kt sne tp sye penah join antenatal klas kt sne thn lps.. Dr segi kmudahan tempat mcm ok.. dlm talk tu pun ade mention yg pakar lactation & physiotherapist akan naik wad utk advise ibu2 lps bsalin tentg pnjagaan lps bsalin.. nmpk mcm baik2 je sume x garg..

Saya xde pengalaman bersalin situ. Tp ade pengalaman admit ward situ . So far nurse ke doctor ke smua baik2 je. Dah nama swasta sis smua swasta akan baik je tu sbab kite bayar. Facility pun by far smua ok situ.